Author: BAhoB@39Dy

Barleti Hub në bashkëpunim me Triple City organizuan takimin e radhës në kuadër të eventeve “Meet the entrepreneur” me sipërmarrësin  e njohur nga Kosova, Ardian Hoxha  i cili është themelues i […]
read more
Barleti Hub organizoi workoshop-in  online me temën “Affiliate Marketing bazuar në Clickbank” Duke folur këtu për hapat që sugjerohet të ndiqen për të gjeneruar të ardhura online. Lektori i këtej […]
read more
Barleti Hub në bashkëpunim me TripleCity dhe Departamentin e Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional, organizuan takimin virtual me temë “SME-të dhe STARTUP-et para dhe pas Covid-19. Mbështetja nga Donatorët.” […]
read more
Barleti Hub, në bashkëpunim me Triple CITY, organizuan takimin online me përfaqësues të ekosistemit të startup-eve në Shqipëri. Qëllimi i këtij takimi është brainstoriming në lidhje me: – A kemi […]
read more
Më datë 19 Nëntor 2020, në Google Meet u zhvillua aktiviteti i radhës Barleti Hub në bashkëpunim me Triple City me temë: Digital Transformation – Business Process Automatization (BPA). Shumë […]
read more
Në kuadër të Javës Globale të Sipërmarrjes, Triple City dhe Barleti Hub në bashkëpunim me GEN Albania organizojnë aktivitetin “Cybersecurity dhe e ardhmja e biznesit”. Kjo temë është zgjedhur për […]
read more
Barleti Hub dhe Triple City, si mbështetës të sipërmarrësve të rinj dhe studentëve që dëshirojnë të bëhen të tillë, ditën e martë, 17.11.2020 mirëpriten në auditor, menaxheren e Protik, Erika […]
read more
Barleti Hub, në bashkëpunim me Triple CITY, organizuan takimin online me përfaqësues të bizneseve nga sektorë të ndryshëm në Shqipëri. Qëllimi i këtij takimi është brainstoriming në lidhje me situatën […]
read more
Më datë 9 Nëntor 2020, në Zoom u zhvillua aktiviteti i radhës Barleti Hub me bashkëpunim me Triple City me temë: HARTIMI I STRATEGJISË SË MARKETINGUT DIXHITAL. Ky workshop u […]
read more
Në kuadër të aktivitetit “Meet the Enterpreneur”, u organizua takimi i parë për këtë sezon me Engjell Raklli. Engjell është një nga bashkëthemeluesit e Division 5, një kompani e cila […]
read more