Xmas meetup with startups and innovation ecosystem players

Anëtarët e Barleti Hub morën pjesë në aktivitetin, që ICTS media, Ambasada Britanike në Tiranë dhe UK Albania Tech Hub organizuan këtë fundvit për anëtarët e ekosistemit të start up-eve.

Urojmë që fryma bashkëpunuese dhe projektet e reja të vijojnë edhe në vitin e ardhshëm.