Creative Business Cup Albania 2020 është në kërkim të sipërmarrësve të rinj me ide kreative dhe premtuese

Creative Business Cup Albania 2020 është në kërkim të sipërmarrësve të rinj me ide kreative dhe premtuese për t’i bërë pjesë të konkursit të madh që do të mbahet në Copenhagen, Danimarkë

Për tu bërë pjesë e konkursit me idenë / startup-in tënd, klikoni mbi linkun: http://barletihub.umb.edu.al/creative-business-cup-albania/

#CBC2020 #Startup #inovacion #UMB

Creative Business Cup Albania 2020 is looking for young entrepreneurs with creative and promising ideas to be part of the big competition to be held in Copenhagen, Denmark.

Creative Business Cup Albania 2020 Team:

Anjeza Llubani – Architect at Adriapol Institute, Lecturer and Coordinator at Marin Barleti University, Team Leader of CBC Albania 2020

Amir Esmaeilakhtar – Entrepreneur, Lecturer at Marin Barleti University ,Team Member of CBC Albania 2020

Migena Buzra – Head of ICT Center Lecturer at Marin Barleti University, Team Member of CBC Albania 2020

Otjela Lubonja – Architect and Head of Department of Architecture and Design, Lecturer at Marin Barleti University, Team Member of CBC Albania 2020