CO-WORKING

“Nuk ka të bëjë me idetë. Ka lidhje me bërjen e ideve të ndodhura”
Scott Belsky

Universiteti Marin Barleti është duke ripërcaktuar konceptin e vendeve të punës për mijëvjeçarë.

Hapësira e Coworking Barleti do t’u ofrojë “pushtuesve” të saj një sërë lehtësish dhe shërbimesh për t’iu përshtatur nevojave të tyre, qe ti mbaje ata të frymëzuar dhe motivuar dhe të ndihmojnë njëri-tjetrin dhe të ecin përpara!

Hapësira për bashkëpunim në Barleti ofron ambiente krijuese pune me shpirt sipërmarrës!

Kjo hapësirë ​​është e ndërtuar mbi idenë se suksesi ngjall më shumë sukses. Ne duam të ripërcaktojmë mënyrën e kryerjes së punës. Kjo është arsyeja pse ne kemi kultivuar një komunitet të sipërmarrësve të rinj, akademikë, partnerë biznesi, etj., Të cilët do të ndihmojnë në përshpejtimin e biznesit të ri.

Anëtarët e hapësirës së Coworking Barleti, ndër të tjera, do të përfitojnë: anëtarësim në bashkëpunim, tavolinë të dedikuar, hapësirë ​​për zyra, rrjetëzim, ngjarje dhe aktivitete, konsulencë biznesi, etj

Hapësira e bashkëpunimit në Barleti do të ofrojë më shumë sesa thjesht një vend për të punuar me laptopin tuaj!

Ajo që e bën unike hapësirën e Barleti-Lidhjes është komuniteti që ne po krijojmë. konkurrencat fillestare do t’i japin aksesit të tregut ndërkombëtar në startup, ngjarje dhe aktivitete, rrjet me biznese kombëtare dhe ndërkombëtare, akademi, aktivitete të rrjetit, etj., Do t’i mbajnë sipërmarrësit e rinj të angazhuar dhe të hapur për mundësi të reja, gjatë gjithë vitit.

Rrjetet merren me lidhjen me njerëzit!

Për sipërmarrësit e rinj në hapësirën e Coworking në Barleti ne besojmë se rrjetëzimi është një nga pjesët thelbësore për të fituar aftësi dhe njohuri, si dhe dhe t’i njoftojmë të tjerët për markën, shërbimet ose produktet e kompanisë suaj.

Pushtuesit e hapësirave të bashkëpunimit do të përfitojnë nga të gjitha aktivitetet e rrjetit përgjatë viteve, të cilat do t’i ndihmojnë ata të mësojnë nga gabimet e të tjerëve.

Pavarësisht nëse keni nevojë për disa metra katrorë ose disa qindra metra katrorë, hapësira e Coworking Barleti mund të sigurojë një mjedis me madhësi të përkryer për fillimet.

Në Barleti ne e dimë se sa shpejt mund të ndryshojë biznesi, prandaj ne ofrojmë shërbime fleksibile dhe të përshtatura për nevoja specifike të sipërmarrësve të rinj

Për t’i mbajtur okupuesit e hapësirës Coworking të rehatshme, krijuese dhe të përqendruar, anëtarët e ekipit tonë do të sigurojnë se kanë gjithçka që u nevojitet. Nga pajisjet audiovizuale, tabelat e bardha, WiFi, pijet dhe ushqimi, etj. Në të njëjtën kohë, ne e dimë se nganjëherë marrja e njerëzve nga ambienti i tyre i përditshëm është vetëm ajo që u duhet për të qenë krijues.

Hapësira e Coworking Barleti punon ngushtë me Akademinë Startup për të siguruar sipërmarrësve të rinj trajnime dhe seanca seminare, takime b2b, konferenca dhe forume, etj.

Lajme & Evente

Lancimi i Programit të Inbubimit

Triple City në bashkëpunim me Barleti Hub lancuan Programin e Inkubimit 9 javor për…


"Meet the entrepreneur", Ardian Hoxha

Barleti Hub në bashkëpunim me Triple City organizuan takimin e radhës në kuadër të eventeve…


Affiliate Marketing bazuar në Clickbank

Barleti Hub organizoi workoshop-in  online me temën “Affiliate Marketing bazuar në Clickbank” Duke folur…


SME-të dhe STARTUP-et para dhe pas Covid-19. Mbështetja nga Donatorët.

Barleti Hub në bashkëpunim me TripleCity dhe Departamentin e Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit…


KONTAKT ME NE

ADRESA

Tiranë, Rruga e Kosovarëve,

(pranë Liqenit Artificial) Nd. 39, H.1, No.5, 1019

TELEFONI

+355 68 60 31 504

+355 69 40 96 362

PARTNERITETE