MEETUP4STARTUP

U zhvillua për vitin e katërt rradhasi konkursi ndërkombëtar, Betapitch Tirana 2019. Konkursi për sipërmarrjet e reja me ide premtuese në fushën e biznesit ka ardhur në Tiranë falë bashkëpunimit […]
read more
Në prag të konkursit final për sipërmarrjen kreative në ICT, Betapitch Tirana 2019, u zhvilua sot bootcampi i parë. Përgjatë disa orëve, startup-et që u përzgjedhën si më të mirat […]
read more
Më 18 tetor 2019, Barleti Hub hapi siparin e aktiviteteve të tij ekstrakurrikulare. Aktiviteti i parë shënoi edhe krijimin e Startup Academy në UMB. Startup Academy është vendi ku të […]
read more
Mbrëmjen e datës 8 tetor, u organizua nga  programi Eu for Innovation një takim i aktorëve të ekosistemit të startup-eve në vend. Synimi i këtij takimi ishte diskutimi i rezultateve […]
read more
U zhvillua sot aktiviteti i parë i projektit Meetup and Startup, një bashkēpunim i Institutit Adriapol dhe AMSHC. Gjatë këtij aktiviteti, sipërmarrës të rinj nga e gjithë Shqipëria u njohën […]
read more