Events

Barleti Hub që prej themelimit ka pasur në vizionin e tij nxitjen dhe mbështetjen e starup-eve në Shqipëri; qëllim të cilin është duke e realizuar me projekte të ndryshme që […]
read more
Qeveria gjermane përmes GIZ mbështet Shqipërinë duke përmirësuar kapacitetin dhe performancën e të rinjve në fushën e sipërmarrjes në lidhje me bujqësinë, përmes projektit SDR Albania, i implementuar nga Instituti […]
read more
Qeveria Gjermane nëpërmjet GIZ mbështet Shqipërinë duke përmirsuar kapacitetin dhe performancën e të rinjve në fushën e sipërmarrjes që lidhet me bujqësinë, nëpërmjet projektit SDR Albania implementuar nga Instituti ADRIAPOL. […]
read more
Qeveria gjermane, përmes GIZ, mbështet Shqipërinë duke përmirësuar kapacitetin dhe performancën e të rinjve në fushën e sipërmarrjes në lidhje me bujqësinë, gjithashtu përmes projektit SDR Albania, të implementuar nga […]
read more
Qeveria gjermane, përmes GIZ, mbështet Shqipërinë duke përmirësuar kapacitetin dhe performancën e të rinjve në fushën e sipërmarrjes në lidhje me bujqësinë, gjithashtu përmes projektit SDR Albania, të implementuar nga […]
read more
Qeveria Gjermane nëpërmjet GIZ mbështet Shqipërinë duke përmirsuar kapacitetin dhe performancën e të rinjve në fushën e sipërmarrjes që lidhet me bujqësinë, nëpërmjet projektit SDR Albania, implementuar nga Instituti ADRIAPOL. […]
read more
Nismës tonë CBC Albania 2020, ju bashkua një partner si Bashkia Krujë. Partnerë të tjerë kanë shprehur dëshirën për t’iu bashkuar Creative Business Cup Albania 2020, duke marrë shkas nga ndikimi […]
read more
Creative Business Cup Albania 2020 është në kërkim të sipërmarrësve të rinj me ide kreative dhe premtuese për t’i bërë pjesë të konkursit të madh që do të mbahet në […]
read more
U mbajt në datën 12/02/2020, në Universitetin Marin Barleti , sesioni i Informimit mbi CBC Albania 2020 Për çfarë konkurohet? Rritje kapacitetesh / Know How; Rrjetëzim me biznese vendase; Njohje […]
read more
Creative Business Cup Albania vjen sërisht në Tiranë! Universiteti Marin Barleti në bashkëpunim me Barleti HUB organizojnë Creative Business Cup Albania 2020. Këtë vit kërkojmë më shumë sipërmarrës të rinj! […]
read more