Creative Business Cup Albania

Nismës tonë CBC Albania 2020, ju bashkua një partner si Bashkia Krujë. Partnerë të tjerë kanë shprehur dëshirën për t’iu bashkuar Creative Business Cup Albania 2020, duke marrë shkas nga ndikimi […]
read more
Creative Business Cup Albania 2020 është në kërkim të sipërmarrësve të rinj me ide kreative dhe premtuese për t’i bërë pjesë të konkursit të madh që do të mbahet në […]
read more
U mbajt në datën 12/02/2020, në Universitetin Marin Barleti , sesioni i Informimit mbi CBC Albania 2020 Për çfarë konkurohet? Rritje kapacitetesh / Know How; Rrjetëzim me biznese vendase; Njohje […]
read more
Creative Business Cup Albania vjen sërisht në Tiranë! Universiteti Marin Barleti në bashkëpunim me Barleti HUB organizojnë Creative Business Cup Albania 2020. Këtë vit kërkojmë më shumë sipërmarrës të rinj! […]
read more
Një grup të rinjsh punojnë çdo ditë me zell në garazhin kreativ të UMB-së, mjediset e të cilit janë hapur së fundmi për të rinj të apasionuar në punime artizanale. […]
read more
Creative Business Cup është një nisëm globale për sipërmarrje dhe inovacion. Prej dy vitesh ajo është në Shqipëri nga SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”, i cili është Partneri Kombëtar për vendin […]
read more