Barleti hub mirëpret sipërmarrësit e rinj

Arilda Lleshi, një sipëarrëse e re, i shtohet komunitetit sipërmarrës Barleti Hub. Arilda drejton një startup në fushën e mrekullueshme të modës,  “Amargi”.

Ditën e sotme ajo vizitoi mjediset e UMB-së dhe diskutoi me stafin drejtues rreth mundësive që i ofron Barleti me: hapësira të përbashkëta pune, këshillim e network, të gjitha të nevojshme për të cuar përpara biznesin e saj të ri.

I urojmë Arildës shumë suksese dhe shpresojmë të shkëlqejë në sekrorin që ka zgjedhur.