Author: BAhoB@39Dy

U zhvillua sot aktiviteti i parë i projektit Meetup and Startup, një bashkēpunim i Institutit Adriapol dhe AMSHC. Gjatë këtij aktiviteti, sipërmarrës të rinj nga e gjithë Shqipëria u njohën […]
read more
Nis shkolla verore REK  Ka nisur këto ditë shkolla verore për të gjithë të apasionuarit në fushën e arkitekturës.    Kjo nismë inovative, e para e këtij lloji në Shqipëri […]
read more
Elevator LAB Challenge, në UMB21 maj, 2019 | ora 9:00 | salla A17
read more
Për të nxitur interesin në sektorin e menaxhimit të burimeve njerëzore, Barleti Hub sjell në Auditor Znj. Erta Nakuci, rekrutuese burimesh njerëzore. 24 maj 2019 | 13:00 – 15:00 | […]
read more
Reth Aktivitetit: Me rritjen e rëndësisë së shërbimeve të internetit, paraqitet po ashtu nevoja për qasje të reja në rrjetet e transmetimit me brez të gjerë.Rrjetet e levizsshme dhe fikse […]
read more
Sa mundësi kanë të rinjtë sot, që të ndërmarrin një iniciativë dhe të arrijnë të krijojnë nëpërmjet inovacionit një përfitim, si të përdorin kohën për të bërë diçka që ju […]
read more
Reth Aktivitetit: Aktiviteti synon te njohe studentet me zhanrin e studimeve akademike te Conflict and Peace research, ne vecanti me metodologjine transcdentale, te perdorur nga Onu ne aktivitetet pacebuilding dhe […]
read more
Ishte një kënaqësi për Shluj “Universiteti Marin Barleti” që kishte në auditorin e saj themeluesen dhe drejteusen e kompanisë së parë financiare jo -bankare në Shqipëri, EasyPay, Znj. Linda Shomo. […]
read more
Në datën 11 Maj, Keti Gjipali, një sipërmarrëse e re dhe energjike, ndau eksperiencën e saj si themeluese e Agog Marketing, një agjensi marketingu dixhital. Në fokus të këtij leksioni […]
read more
“Time management and living without stress” ishte tema e leksionit të rradhës zhvilluar më 8 maj, në SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”. Thorsten Schildgen, analist biznesi, i ftuar nga Departamenti i […]
read more